Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Wildersproces 3.0

Wildersproces 3.0

by J.L. de Kreek — last modified 20-01-2015 11:30
Opgeslagen onder:

Dinsdag 20 januari 2015 is om 07.26 bij het Gerechtshof Den Haag het klaagschrift afgeleverd met het verzoek Geert Wilders te vervolgen voor genocide, opruien tot genocide en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Het OM heeft reeds besloten Wilders te vervolgen op verdenking van belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat.

Die tenlastelegging dekt de lading van de gedragingen van Wilders niet dus het Gerechtshof is heden verzocht bevel te leveren tot vervolging van Wilders voor de delicten met de zwaarste hoofdstraf waaronder de feiten van Wilders vallen. Dat Wilders namens de VVD politiek ambtelijk deelnemer is aan de oorlog zonder geldige reden in Irak is een algemeen bekend feit. Tot nu toe is daarvoor niemand afgestraft terwijl het wél een zwaar misdrijf is. 

Niet het enige misdrijf want Irak is met politieke goedkeuring van Wilders helemaal kapot gebombardeerd, bovendien met munitie die niet anders dan leidt tot de gehele of gedeeltelijk wordt vernietigd van een door de wet beschermde groep mensen. Dan de oproep van Wilders om minder Marokkanen. Dit maakt het plaatje rond. Dat de helden van Geert Wilders de nooit ontmaskerde grote kwartiermakers blijken te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 maakt in één oogopslag duidelijk wat een monster Wilders feitelijk is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus